A Phoenix Forklift Kft.-ról

Phoenix Forklift

Vállalkozásunk a Phoenix Forklift Kft. targoncákhoz, raktári anyagmozgató gépekhez teljes körben kínál kerekeket és görgőket. Gyakorlatilag minden Magyarországon forgalmazott géphez tudunk alkatrészt adni, legtöbbször gyári minőségű Räder Vogel vagy Stellana termékeket. Tehát a gép gyártója lehet Linde, Still, Jungheinrich, BT, Crown vagy bármi más – a kerekek piacvezető gyártói szinte minden típushoz készítenek görgőket. A cserealkatrészek minősége így kifogástalan, áruk pedig kedvező.

A honlapunkon kereshet méretek vagy gépadatok alapján, de érdeklődhet elérhetőségeinken, ahol szívesen válaszolunk kérdéseire és adunk ajánlatot. Ha nem biztos valamiben, keressen minket telefonon. Az alkatrészeket ki tudjuk keresni a targonca adataival (típus, gyártási szám, gyártási év – legegyszerűbb az adattábláról leolvasni), a targoncagyártó alkatrészcikkszámával (ha van a gépéhez alkatrészkatalógusa és kikeresi a megfelelő alkatrész referenciaszámát), vagy az kerék méreteivel.

A görgőket raktárról másnapra vagy pár napos szállítási határidővel címére küldjük futárszolgálattal. Anyaguk lehet vulkollan, poliuretán, műanyag vagy gumi, ha vannak választási lehetőségek tájékoztatni fogjuk. Nyugodtan kérjen ajánlatot olyan jól ismert görgőgyártók cikkszámaival is, mint a Blickle, Wicke vagy Tente. Pontos adatbázisunkkal át tudjuk váltani ezeket a termékeket is az általunk forgalmazott cikkekre.

Cégünk a görgők mellett más gyakori alkatrészeket és gumit is kínál targoncákhoz. Gépadatok megadásával be tudjuk azonosítani emelőgépének minden egyedi alkatrészét is. Ebben az esetben viszont szükség van a gép legfontosabb adataira, azaz típusra és gyártási számra. Fúvott, tömör és acélpántos gumira is tudunk ajánlatot tenni. Ha ezek közül kér valamire ajánlatot, akkor olvassa le a gumi oldalfaláról a méreteket és azt adja át.